Skip to content
.

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik for Act for Life

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan NGOen Act for Life (”NGO”, ”Act for Life”, “vi” eller “os”) behandler personoplysninger i forbindelse med brug af hjemmesiden Act-for-life.com samt i forbindelse med udsendelsen af nyhedsbreve og medlemsskab.

Dataansvarlig
Act for Life er en NGO stiftet af Mette Nielsen.
Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

Act For Life
CVR-nr.: 41981881

Lyngbyvej 172, 3. 2.
2100 København Ø

Telefon:
E-mail: kontakt@act-for-life.com

Kontakt
Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af personoplysninger, er du meget velkommen til at kontakte os på kontakt@act-for-life.com

Beskrivelse af behandling
Act for Life behandler personoplysninger til følgende formål:

Medlemskab & Nyhedsbreve
I forbindelse med dit medlemskab i Act for Life, behandler vi en række oplysninger om dig. I forbindelse med databeskyttelsesforordningen skal vi oplyse, hvordan vi behandler dine data, og det kan du læse nærmere om nedenfor.

Når du melder dig ind i Act for Life, accepterer du samtidig Act for Lifes behandling af dine personoplysninger. Det er derfor vigtigt, at du læser nedenstående igennem. Det er vigtigt for os at understrege, at vi behandler dine personoplysninger på sikker og fortrolig vis.
Når du skriver dig op som medlem og til vores nyhedsbrev, behandler vi almindelige personoplysninger. Vi behandler udelukkede dit navn og din e-mailadresse til udsendelse af nyhedsbreve. Navn og e-mailadressen er indsamlet via vores hjemmeside i forbindelse med tilmeldingen som medlem.

Vi behandler navn og e-mailadressen på grundlag af art. 6.1.a (samtykke) i Persondataforordningen (GDPR). Samtykket afgives i forbindelse med tilmeldingen til vores nyhedsbrev. Det er til enhver tid muligt at tilbagetrække dit samtykke, hvorefter din e-mailoplysninger vil blive slettet. Samtykket kan trækkes tilbage ved at afmelde dig i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til os på kontakt@act-for-life.com

Modtagere
Personoplysninger behandles fortroligt og videregives ikke til tredjeparter. Oplysningerne overføres ikke til lande udenfor EU/EØS.

Dine rettigheder
I forbindelse med behandlingen af dine personoplysninger har du en række rettigheder:
Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset
Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.
For at gøre brug af dine rettigheder kan du kontakte Act For Life på kontakt@act-for-life.com

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

Opdateret d. 20/01 2021