Skip to content

Tak

TUSINDE tak for din støtte, den kommer til at gøre en verden til forskel!

Har du venner, bekendte, kollegaer, familier eller andre, som du tror også kunne være interesseret i at støtte os?
Så har vi skrevet et lille udkast til en mail, som du kan sende ud til dem – hvis du har lyst!

Du kan enten kopiere denne tekst og sende direkte til dem:

Kære
Jeg har netop meldt mig ind i Act for Life, som hjælper vores medmennesker på flugt ved EU’s grænser, og jeg tænkte, at du måske også havde lyst til at støtte dem. 

Det koster kun 200 kroner om året, og du kan blive medlem her: https://act-for-life.com/bliv-medlem/ 

Hvem er Act for Life? 
Act for Lifes mission er at sikre, at alle mennesker på flugt behandles med værdighed og respekt – uanset hvor de flygter fra. 

Act for Life har eksisteret siden 2021 og arbejder i Athen, hvor de hjælper mennesker på flugt med de mest basale ting som: mad, tøj og medicin

Når Act for Life møder mennesker på flugt er fokus altid på at skabe kærlige, rare og ligeværdige møder. Alle der får hjælp har som udgangspunkt mulighed for at vælge, hvilken mad og hvilket tøj, de gerne vil have ud fra, hvad de har mest brug for. Samtidig køber Act for Life alt lokalt for at støtte den græske økonomi.  

Med dit medlemskab bidrager du blandt andet til driften af Act for Life. Gennemsigtighed er uendeligt vigtigt for dem, og du kan derfor se, hvordan pengene bliver brugt her: https://act-for-life.com/drifts-og-rejseomkostninger/.  Når de har været i Athen kan du også altid finde detaljerede regnskaber på deres Instagram over, hvad de har købt og hvor mange familier, de har hjulpet.

Act for Life er støttet af privatpersoner som du og jeg, og de 200 kr. om året sikrer at Act for Life kan blive ved med at arbejde for at forbedre forholdene for vores medmennesker på flugt. For dem gør hver en krone en forskel.  

Jeg håber, at du også har lyst til at støtte op om deres arbejde!

Du kan også downloade denne pdf og sende til dem: